Tünde és András – esküvői film

szeretném veletek megosztani Tünde és András esküvői videóját, illetve írnék néhány szót a napjukról.

bennük egy nagyon kedves párt ismertem meg. ha jól emlékszem azon a héten hívtak fel, amikor az esküvőjük is volt. azt mondták, hogy eddig hezitáltak, de most mégis kellene nekik egy esküvői videós (és egy esküvői film). :) épp szabad volt a hétvégém, hogy természetesen elvállaltam és azt kell, hogy mondjam: nem bántam meg.

a Babér utcában kezdtünk a Szent Mihály templomban, ahol az ország egyik legjobb papja, illetve mentálhigiénés szakembere a plébános, méghozzá Pál Feri személyében. aki nem ismerné, feltétlen nézzen utána picit. rengeteg előadása megtalálható a szerte az interneten, videómegosztó portálokon. számos könyve jelent meg mind-mind párkapcsolati témákban. két éve az index és tavaly a hvg is csinált vele riportot. egy szó, mint száz, nagyon értékes emberről van szó, én is sokszor hallgattam már élőben is. tényleg figyelemre méltó. külön örültem, mert jól prédikált és így egy kis részt be tudtam vágni a videóba is.

a nászmise után gratulációk voltak a templom mellett, majd átmentünk a Kopaszi-gátra az Öbölházba, ami az ország egyik legjobb esküvői helyszíne. itt volt a vacsora és a buli. az ételek kitűnőek voltak, de a hangulat úgyszintén. Tündéről és Andrásról pedig végig sugárzott a boldogság, öröm volt rájuk nézni. ezúton is köszönöm nekik, hogy én örökíthettem meg a nagy napjukat.

árajánlatot kérek !