Réka és Péter – esküvői film

ez volt az egyik legrendhagyóbb esküvői helyszín, ahol eddig voltam. ennek is köszönhető, hogy szuper kis esküvői film született az aznapi anyagból.

kezdjük is mindjárt a helyszínekkel. a Bolyki Pincészetnél kezdődött a filmezés. Egerben található a hely egy szép kőfejtő árnyékában. egész pontosan Losonczy-völgynek nevezik azt ezt a területet. igazán elragadóak a nagy, fehér sziklafalak. a házasságkötés közvetlenül a lábuknál történik, ha jó az idő.

készülődésből Rékáék nem szerettek volna sokat a filmbe, így marad hely a dekornak. szemezgettem picit abból, ahogy megterítik az asztalokat, felteszik a lampionokat. utána elmentünk fotózkodni a környéken a szőlőkbe, erdőkbe, de természetesen a völgyben is készült jó sok kép. a sziklák belsejeiben például pincék, termek találhatók. tényleg remek hely. elég nagy területet jártunk be, mert idő az volt bőven.

visszaérve a pincészethez, már gyülekeztek az emberek. a vendégfogadás után kezdődött egyből a szertartás. ki volt osztva egy csomó elektromos buborékfújó. mondanom sem kell, hogy ezzel a gyerekektől kezdve az idősebb korosztályig mindenki elszórakozott. :) jó cuccok egyébként, ha a kinézetükről eltekintünk. elemmel működnek és hatalmas buborékkavalkád csinálható velük, ha van néhány. állítólag buborékfújó pisztoly a hivatalos elnevezése.
gratuláció, csokordobás stb. kötelező elemek, majd vacsora következett. az épület is elég jól fest a hatalmas üveg falakkal, főleg este. megfogott, úgyhogy ez lett a borítókép. :)

árajánlatot kérek !