Orsi és Jaco – esküvői film

sok párral ismerkedem meg az esküvők során, és mindig akad néhány kiemelkedő, akikkel egy fokkal szorosabb kapcsolat alakul ki. néhány sor Orsi és Jaco esküvőjéről.

egy kedves fotós barátom ajánlott engem, mint videóst és ami tök jó volt az egészben, hogy nem is kértek e-mail-ben árajánlatot, csak szerveztünk egy találkozót és minden részletet ott beszéltünk meg. már elsőre nagyon pozitív benyomást tettek. Jaco holland, de természetesen ez nem okozott gondot, angolul tudtunk kommunikálni. Orsi pedig egy végtelenül vidám magyar lány, aki folyamatosan mosolyog. :) nem is telt sok időbe, míg a találkozó után online lebonyolítottuk a szerződéskötést.

készülődéstől kezdve végigkísértem a napjukat. nagyon mozgalmas volt, az egész család sürgött-forgott, kellékekért rohangáltak, kis ajándékokat készítettek. bár sok minden történt, mégsem volt stresszes rohanás, szépen ki volt minden számítva, hogy mire mennyi idő kell. a kreatív fotózás a várban zajlott és a közlekedést egy retró Volkswagen biztosította. a veterán autók mindig nagy élményt jelentenek számomra. a szertartás és a vacsora pedig a Halászbástya éttermében került megrendezésre gyönyörű budapesti panorámával. a buli is remek volt, csupa magyaros étellel, néptánccal, vetítésekkel stb. a vidám hangulat végig megvolt.

nagy élmény volt végigkísérni Orsi és Jaco nagy napját, ami meg is látszik. szép lett a róluk készült esküvői film. büszke vagyok rá, hogy engem kértek fel videósnak.

árajánlatot kérek !