Margit és Laci – esküvői film

Margi és Laci. egy remek páros. sajnos esküvőjük előtt csak Margittal tudtam találkozni, de azért ez is több a semminél. nem vagyok telhetetlen.

örültem, hogy ott lehettem a készülődésen. ezeken mindig jó alkalmam nyílik, hogy elkapjak egy-két nevetést és poént is az öltözködés mellett, amiktől életre kelnek az esküvői videók is.

a nászmise a Kisboldogasszony-templomban volt, amit nagyon szeretek a barokk stílusával együtt. mind belülről, mind kívülről kellemes látvány a szemnek. igényes környezetben helyezkedik el és természetesen a videón is jól mutat. nem is beszélve a hármashatár-hegyi Udvarház Étteremről, ahonnan csodálatos panoráma nyílik Budapestre. a fény azonban nagyon kevés itt éjszaka, úgyhogy kedves házasulandók, ha itt tartanátok az esküvőtöket és igazán szép képeket szeretnétek, akkor erre is gondoljatok ! az étteremnél ugyanis a hangulatvilágítás mellet csak egy nagy teljesítményű reflektor van felszerelve, amit ha felkapcsolnak (értelem szerűen) megöli a hangulatot. az esküvői film azonban így is összejött, fent meg is tekinthető.

a társaság és a sok fiatal kedélyállapota végig örömteli volt. egy szóval remek kis nap volt. időben csúsztak egy kicsit a programok, de hát 100 %-os esküvőn még nem voltam. :)

ha szeretnétek értesülni mindig a legújabb alkotásomról, akkor lájkolhattok facebook-on.

árajánlatot kérek !