Kata és Laci – esküvői film

nem kötelező, hogy egy esküvői film mindig az előkészületekkel kezdődjön. anélkül is lehet élvezhető, vidám, dokumentarista jellege.

Katáékkal az esküvőjük előtt néhány hónappal ismerkedtem meg. már a levelezések alapján nagyon szimpatikusak voltak, aztán a személyes találkozó alkalmával sem csalódtam. vidám, mosolygós pár voltak, akik minden apró részletet tisztázni szerettek volna. semmit sem bíztak a véletlenre, de ez meg is látszott az esküvőn. minden szépen zökkenőmentesen zajlott.

az esküvői videó, amit fent láthattok, egy búcsúztatóval kezdődik, ők ugyanis nem szerették volna megörökíttetni az előkészületeket, ezért aztán csak délután mentem le Akasztóra, ahol az események zajlottak.
a búcsúztatót követően, a násznéppel együtt átmentünk a templomba, ahol egy nagyon szép görög katolikus szertartáson vettünk részt.
a rövid családi fotózás után visszatértünk a Halascsárdába. egy rövidke szünet után ennek kertjében tartották a polgári szertartást. utána gratulációk, majd a násznép visszavonult az étterembe, mi meg elmentünk egy kis kreatív fotózásra. nem kellett messzire mennünk, a csárda kertje ugyanis nagyon szép, rendezett. remek kompozíciós lehetőségek vannak.
a vacsora ízletes volt. az ünneplésnél meg volt játék, sok-sok tánc, torta, meg minden ami kell.

kiváló két embert ismertem meg. jó érzés volt az esküvőjükön videózni. :)

árajánlatot kérek !