Juci és Tomi – esküvői film

Juci és Tomi esküvőjére reggel érkeztem. picit borult volt az ég, itt-ott szemerkélt is az eső, míg Pécs felé autóztam. aztán mire leértem, néha kisütött a nap is. lényeg, hogy igazán szép fények voltak egész nap.

a készülődés Juciék házában zajlott. szülők, rokonok végig jelen voltak, így remek alkalmam nyílt elkapnom néhány őszinte pillanatot. mindenki vidám volt, ment a viccelődés. Juci arcán is állandó volt a mosoly. :) aminek külön örültem, hogy nem feszélyezte őket a kamera jelenléte egyáltalán. bár – mint utólag megtudtam – ez egy kicsit az én érdemem is, mert sikerült mindig a lehető legészrevétlenebb maradnom.

Pécs igazán szép hely. elmentünk egy kis kreatív fotózásra a városba. a bazilika, a dzsámi, a régi utcák színes házakkal, a zöld területek mind mind remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy szép képeket csináljunk róluk.

fotózás után a háznál még volt egy kis kikérő, vendégfogadás, aztán indultunk a templomhoz. a szertartás szentmise keretében történt. a papot is régóta ismerték, így itt sem volt semmi feszültség. végig érezhető volt a közvetlenség.

a templomból lovakkal húzott hintóval gurultak át a vacsora helyszínére. itt volt a gratuláció az evés-ivás, majd az összes többi kötelező elem is. a nyitótáncuk is egy kis koreográfia segítségével zajlott, amit előtte egy elzárt részen elpróbáltak. természetesen ezt is felvettem. később torta, menyasszonyrablás és sok tánc volt. a gyerekek is végig mulattak. a hangulat pedig végig remek volt. biztos, hogy emlékezetes marad számukra a nap és ami a legjobb, hogy az esküvői film segítségével bármikor fel is idézhetik a nagy napjukat. :)

nézzétek meg Ti is !

árajánlatot kérek !