Green Smile koktélautó

Green Smile – koktélautó

ha szabadtéri esküvőtök lesz és szeretnétek valami garantáltan egyedi dologgal kedveskedni a násznépnek, akkor nézzétek meg a koktélautót !

körülbelül egy éve vált valósággá egy jó barátom álma, amikor elkészült a koktélautó. a Green Smile név valójában egy egyedi, saját recept alapján készülő, díjnyertes koktél elnevezés volt, amely még a mixertanfolyamon született. erről kapta a nevét később az autó is.

A Green Smile koktél iszogatása közben úgy érezheted magad, mintha a Karib-tenger homokos tengerpartján ülve hűs zöld teát szürcsölgetnél egy tál sárgadinnye-kiwi-lime gyümölcssaláta társaságában. Ezt az érzést szeretném átadni a mobil bárral, ami a koktélok iránti szenvedélyem és vendéglátói vénám gyermeke.

nagy a koktélválaszték. magam is jó néhányat kóstoltam már közülük és bátran mondhatom, hogy prémium kategóriába tartoznak. a legjobb alapanyagokat használják és nem csak találomra öntögetik össze az alapanyagokat. a honlapjukon egyébként megtalálható az egész repertoár, meg minden amit az autóról tudni érdemes, ugyanis a két nagy lcd tv-n (a felnyíló tetőn) lehetőség van karaoke-ra is.