Fruzsi és Marci – esküvői film

egy őszinte pár, akiknek az arcáról nem lehet letörölni a mosolyt, ha együtt vannak. Fruzsi és Marci. ezúttal az ő esküvőjükről mesélek el ezt-azt.

mint minden esküvő, az övék is a készülődéssel kezdődött. elhívtak rá engem is, hogy megörökítsem. Bródy házban kezdtünk, ami egy igazán kiváló hely, ha nem a megszokott hotelszobák ízét akarjuk érezni. több díjat is bezsebelt már.

Each room is unique and named after an eponymous Brody House artist whose works feature in what were often their former studios and features vintage up-cycled furniture, paint stripped walls and contemporary art. All rooms have ensuite bathrooms, some even have a free-standing bath in the room for those decadent champagne moments as well as more mundane but practical features such as free WiFi access and air conditioning.

Brody House

az egyházi szertartás az Istenhegyi Szent László Templomban volt, ami egy kis, barátságos hely. 50-60 fő számára pont ideális. a polgári szertartás pedig már a Vida Villa teraszán volt. az igényes dekort Gyenes Szilvinek, a fotókat Jaksa Timinek  köszönhették, de a tortájuk is megérdemelt pár másodpercet az esküvői videójukban. egy szóval minden nagyon szép és igényes volt. élmény volt Fruzsinak és Marcinak dolgozni. :) az esküvői film fent látható.

árajánlatot kérek !