Eszter és Zoli – esküvői film

Eszter és Zoli esküvője is egy szép szombati reggelen kezdődött. Visegrádon napsütéses idő várt, amikor megérkeztem.

az előkészületek egy-egy hotelszobában zajlottak. amikor beléptem, Eszter már készülődött, sürögtek-forogtak körülötte az emberek. én is bekapcsolódtam egyből, persze csak mint megfigyelő, dokumentáló esküvői videós. nem csak a sminkelésre és a hajkészítésre figyeltem, de sok izgalmas dolgot is sikerült elkapnom. például amikor bejött a szobába Zoli vagy valamelyik családtag, rokon. van aki kérdezősködik, hogy mit, hogyan segítsen.van aki csak mosolyog és örül. egy szóval sok szép és értékes pillanat került megörökítésre.

az öltözködés már teljesen szeparáltan történt. először felvettem Zolit (ez kicsit rövidebb idő), majd Esztert (ez már kicsivel több). itt szintén sikerült elkapnom egy-két pozitív reakciót. de a lényeg csak ez után jött, ugyanis Zoli kint várta Esztert az udvaron és mikor Eszter elkészült lement ő is, mögé lopózott és Zoli csak akkor láthatta meg először, mikor megfordult. (ezeknél a pillanatoknál általában nem kell a férfiaknak megjátszaniuk magukat) :)

a kreatív fotózásra nem mentem velük, úgyhogy ez remek alkalom volt arra, hogy az étteremben is készítsek néhány felvételt. pincérek terítettek, családtagok díszítettek, segédkeztek és együtt elég szép végeredményt hoztak össze.

Visegrádon, a Királyi Palotában volt a szertartás, aminek a végén elengedtek két fehér galambot is. és lévén, hogy a Sirály Étterem közel volt, nem kellett kocsiba szállni sem, hanem dobszó mellett szépen átmenetelt az egész násznép, ahol aztán egy kiadós vacsora után késő estig mulattak. jó hangulatban telt a nap. fent található a napról készült esküvői film. nézzétek csak meg !

árajánlatot kérek !