esküvői videós

második bejegyzésként gondoltam írok néhány szót magamról, a munkámról. csak kiegészítésképpen, mert a honlapon csak korlátozott hely állt rendelkezésemre. :)

bár alapvetően esküvői videós vagyok, viszont nem csupán esküvői videók készítésével foglalkozom. az elmúlt évek során igen sok helyen megfordultam és filmeztem. legyen szó akár rendezvényről vagy reklámfilmről. ha listát kéne írnom róla, akkor olyan nevekkel kezdeném, mint a Nissan, Samsung, MOL, Four Seasons Hotel, Extreme Digital, ÁAK, Pödör, Dakea, NNG, KPMG, Dalkia, GSM Online, Confhotel, Piarsoft vagy a Kairos Society, csak, hogy a legnagyobbakat említsem. a nyár meg mindig túlnyomórészt az esküvőké. azóta szeretek filmezni, mióta először került gép a kezembe. mint azt a honlapomon is írtam – általában nem érem be azzal, ha elégedett az ügyfél vagy a házaspár. magamnak is meg szeretnék felelni, hogy mindig egyre jobbat alkothassak. ez a gondolat motivál leginkább és ott van velem minden egyes megörökítendő eseményen. ez röviden azt is jelenti, hogy ha nekem tetszik az esküvői videó, esküvői film, akkor nektek is fog. ebben biztosak lehettek.

a honlapon található esküvői videó referenciáimat pedig most kiegészíteném egy összefoglalóval, ami egy kis ízelítőt nyújt az eddigi legjobb munkáimból. fogadjátok szeretettel: Örökkép showreel ! :)

árajánlatot kérek !