Marietta és Zsolt véleménye

esküvői videós | párok véleményei | Marietta és Zsolt

van, hogy az ember úgy érzi, már mindent elmondott magáról. vannak, akik azt mondják tökéletesen tisztában vannak önmagukkal. igazán reális kép viszont úgy alakulhat ki bennünk, ha néha meghallgatjuk mások véleményét is, amit aztán összevetünk a sajátunkkal.

következzen hát egy vélemény amit nem az esküvői videós alkotott magáról, hanem a pár rólam :)

Zsolti 2013 októberében kérte meg a kezemet, kevéssel a lánykérés után el is kezdtük szervezni az esküvőnket. Mint minden menyasszonynak, számomra is minden fontos volt, de amire a legnagyobb hangsúlyt fektettem az elsősorban a képek és utána az esküvői videó volt. Tapasztalatból mondom, hogy az embernek megfordul a fejében, hogy spórolásképpen csak az egyiket választja, és általában a fotó mellett döntenek a párok, mert az megfogható.

Az esküvőszervezőm által ajánlott esküvői videósok nem feleltek meg az elvárásaimnak, így tovább és tovább keresgéltem. Férjecském és én is nagyon maximalisták vagyunk, természetesen az esküvőnk megörökítését sem bíztuk volna olyan emberre, akiben nem bízunk meg, ezért egy találkozó keretében megismertük Krisztiánt. Számunkra a legfontosabb az volt, hogy kiderüljön – szimpátia, megérzés és referencia munkák alapján-, hogy szakmailag a feladatra alkalmas-e, és emberileg is megállja-e a helyét. Sikerült elnyerje a bizalmunkat…

Az első találkozásra kissé fiatalnak tűnő esküvői videós meghozta számunkra a váratlan meglepetést. Nem is hittem a fülemnek, amikor mondta, hogy 21 éves… Persze senkit ne tévesszen meg Krisztián fiatalsága, mert egy nagyon tehetséges fiatalemberről beszélünk.

Az esküvőt követően kissé átértékelődik az emberben minden, főleg miután megkapja a Nagy nap gyümölcsét a videóstól illetve fotóstól.

Úgy gondolom, hogy semmi pénzért nem hagynám ki, amit ő adott nekünk a videóval. A képek nem beszélnek, Krisztián videója viszont annál inkább.  El se tudtam képzelni, hogy az esküvői videó a legtöbbet adja számomra.

Tisztelem és becsülöm a szakmáját. Mindenre figyelt, amire megkértem, és ami a legfontosabb, hogy egy olyan videót állított össze, amiben minden benne volt, ami fontos számomra.

Azt tudom mondani, hogy egy életen át áldani fogom azt a döntésünket, amikor meghoztuk, hogy igen kell videó és leginkább azt, hogy Tajti Krisztiánt választottuk, mert a legalkalmasabb személyt találtuk meg Krisztán személyében.

Számomra csodálatos dolog, hogy egy fiatalember ilyet képes alkotni. Tehetséges, kreatív, figyelmes, rugalmas és úgy dolgozik, hogy észre sem lehet venni és mégis mindent felvesz… Azt hiszem egy életre hálás leszek a munkájáért…

Köszönet érte…

Marietta

árajánlatot kérek !