esküvői videók pendrive-on

esküvői videó és pendrive

amint azt már a gyakran ismételt kérdéseknél is írtam az esküvői videó pendrive-on kerül átadásra.  kiegészítésképpen itt van róla még néhány szó.

pendrive előnyei

– nagy kapacitás – a mai pendrive-okra sokkal több adat fér, mint egy dvd-re. ez nem csak azt jelenti, hogy több, hosszabb esküvői videó fér rá, hanem azt is, hogy jobb minőségben tudjátok majd visszanézni a felvételeket.
– kicsi – sokkal kisebb mint egy dvd lemez, könnyen magaddal viheted akár a zsebedben is.
– strapabíró – egy dvd lemez könnyen eltörik, megkarcolódik, illetve a rosszabb minőségű, átlagos élettartamú korongok körülbelül 5 évig képesek tárolni a rájuk írott anyagot. ellenben egy pendrive ennél sokkal tartósabb, ráadásul könnyen le is menthetjük róla az anyagot, hiszen minél több helyen tároljuk, annál nagyobb biztonságban vannak.
– kompatibilitás – a mostanában gyártott laptop-ok többsége már nem tud dvd-t olvasni. a netbook-ok meg pláne. usb port viszont az összes számítógépen van. asztali dvd lejátszó is egyre kevesebb háztartásban van. ellenben a digitális átállás miatt a tv-k túlnyomó része képes pendrive-ról lejátszani a filmeket.

Örökkép esküvői videós pendrive

teljesen egyedi, exkluzív, juharfából készült. elején az Örökkép logó, a hátulján pedig a mottó, vagyis az “életre szóló film” olvasható.

árajánlatot kérek !