esküvői fotós

esküvői fotós

az első szolgáltató, akit a párok többsége kiválaszt, az esküvői fotós. lassan azonban Dunát lehet velük rekeszteni. hogyan döntsünk ?

nyilván a legfontosabb dolog, hogy az illető képei elnyerjék tetszéseteket. ez összetett dolog és sok minden szükséges ahhoz, hogy valaki mindig ki tudja hozni a maximumot, akkor is, ha nem olyan impozáns a helyszín, nincsenek fotogén ismerősök, vagy épp mi magunkat is zavar, hogy valaki folyamatosan figyeli minden lépésüket.

ahogy a videósoknál, úgy a fotósoknál sem szabad pusztán az árak alapján dönteni. biztos van olyan, aki végigfotózza a napotokat húsz ezer forintért, de attól ne várjunk nagy csodát. a rutin sokszor nem elég, ha ott van például egy gyertyafény keringő, ahol fény alig van, vakuval pedig megölnék a tánc hangulatát. megfelelő, professzionális felszerelés is kell, ahhoz, hogy mindent úgy tudjanak dokumentálni, ahogy az valójában történt.

nem árt, ha a fotós személyisége is megfelelő. nem nagyképű, tiszteletben tartja a szokásokat, nem mászik bele az emberek arcába és így tovább.

fontos, hogy a videós és a fotós összhangban legyenek. a legjobb, ha jól ismerik egymást, sokat dolgoznak együtt és nem elrontják, hanem kiegészítik egymás munkáját.

végül, de nem utolsó sorban ha mindezt még meg is koronázza, hogy az esküvői fotós díjnyertes, akkor nagy valószínűséggel biztosak lehetünk abban, hogy nem fog csalódás érni.

bátran ajánlom figyelmetekbe Sás Benedeket, akiben megvan a fentebb leírt összes jó tulajdonság. nem is véletlen, hogy tavaly az “év legfiatalabb tehetsége” címet neki ítélték.