esküvői cinematográfia

tegye fel a kezét az, aki már tényleg elgondolkozott azon, hogy mit is jelent az esküvői cinematográfia kifejezés ! elmondom mit is jelent számomra.

a cinematográfusok előszeretettel hangoztatják, hogy minden tekintetben a moziban látott filmekhez hasonlítható a munkájuk. a gond csak azzal van, hogy ez közel sem igaz. gondoljunk csak bele nem véletlenül készül egy film hónapokig vagy akár évekig. nem véletlenül dolgozik egy nagyjátékfilmen több száz ember. az esküvői filmezés és a filmgyártás sosem lesz ugyanaz. ezt jegyezzük meg ! néhányan biztosan azt gondolják majd, hogy túlzok. rendben, akkor leszűkítem a kört pusztán a technikára. rengeteg helyen olvastam már, hogy ők bizony filmiparban használatos kamerákkal forgatnak az esküvőn. ez az egyik legnagyobb marhaság. szerencsére ahhoz, hogy utánanézz és összehasonlítsd ezt ezzel, nem kell semmiféle szaktudás. (az árukról nem is beszélve.)

én azt mondanám nektek, hogy ne az alapján döntsetek, hogy ki hogyan nevezi magát (videós, filmes, cinematográfus, operatőr stb.), hanem a munkáik alapján. bárki mondhatja magára, hogy cinematográfus, ha úgy ítéli meg saját magát. én pusztán azért szeretem jobban az “esküvői videós” kifejezést, mert az emberek többsége köpni, nyelni nem tud, ha meghallja azt, hogy cinematográfus. ez olyan dolog, mint például a squash, amiről sokaknak fogalmuk sincsen, hogy mi, de ha azt hallja, hogy fallabda, akkor már el tudja helyezni valahova.
tehát, ha a honlapomon lévő videók tetszenek, bejön nektek a stílus, amit képviselek, akkor ismerkedjünk meg és én nagyon szívesen megörökítem a nagy napotokat. :)

árajánlatot kérek !