Dorottya és Balázs – Same Day Edit

sok-sok vidám arc és szép tihanyi képek. egész nap lógott az eső lába, de mindenki megúszta szárazon. :)
íme egy ismét jól sikerült Same Day Edit tavalyról.

rögtön az elején leszögezném, hogy a zene az ifjú pár kérésére lett a következő: Paul & Fritz Kalkbrenner – “Sky And Sand”. egyébként nem ítélem el egyáltalán. bár nem éppen egy esküvői zene, nekik ez a szám valamiért sokat jelent a közös emlékek miatt, így természetesen teljesítettem a kérésüket. mindig megkérdezem ugyanis, hogy van-e esetleg kívánság zene terén vagy rám bízzák-e inkább. most volt.

és akkor magáról az esküvőről is néhány szó. Dorottya és Balázs a polgári szertartást már korábban megtartották, így a templomi kapta a kiemelkedő szerepet. remek helyet sikerült választaniuk, a Tihanyi apátság ugyanis nem csak önmagában gyönyörű templom, de a balatoni panorámával egyedülálló is. a készülődés a Club Tihanyban volt, ami közvetlenül a vízpart mellett fekszik. a templomból a szentmise után, szintén ide volt hivatalos a vendégsereg is. az utazást kis turistavonatok biztosították.

örültem a rengeteg őszinte mosolynak, nevetésnek. gyakorlatilag folyamatosan poénkodtak, a hangulat nagyon klassz volt a készülődéstől a buliig.

ami pedig a Same Day Edit-et illeti, hát meggyűlt vele rendesen a bajunk, de végül (mint mindig) ez is összejött. hatalmas sikert aratott, egymás után rögtön kétszer is levetítették. állítólag ez jót jelent. :) nézzétek meg ti is !

árajánlatot kérek !