Barbi és Ricsi – Same Day Edit

most egy különleges szolgáltatásunkról fogok írni néhány szót. ez pedig nem más, mint a Same Day Edit (SDE), magyarul talán: aznap vágott esküvői film.

sokan vannak, akik szeretnének valami kis extrát belecsempészni a lakodalmukba. talán a fotósoknál egy kicsivel elterjedtebb, mikor a bulin levetítik a készülődéskor, (szertartáson), kreatív fotózáson készült képeket. leválogatnak néhányat, utómunkázzák őket és betöltik egy programba (zenével együtt), és ripsz-ropsz kész a fotoshow.

nem úgy a videósoknál, ahol ennél picit bonyolultabb a helyzet. egy film összevágása sokkal több munkát igényel, mint egy fotoshow elkészítése. bele kell nézni a snittekbe, ki kell keresni a legjobb részeket, figyelni kell a hangra, zene ritmusához kell igazítani a vágásokat, esetleg az egészet meg lehet fűszerezni azzal, hogy az eseményeket keretes szerkezet szerint vágjuk meg. tehát nem a készülődésekkel, hanem a bulival, szertartással fog kezdődni a film és a végén majd ugyanide tér vissza.

a násznépnek legizgalmasabb talán a készülődésbe belepillantani, ugyanis ezen nem vesznek részt. olyan lesz nekik, mintha kulisszatitkokat látnának. aztán következik a szertartás, amit hatalmas taps és füttyszó fogad általában. majd a vacsora és a tánc is helyet kap a videóban. minél későbbre kerül a vetítés, annál több esemény lesz látható a Same Day Edit-ben. a mosoly, a jókedv, a nevetés, esetleg a sírás garantált.

nézzétek csak meg ! :)

u.i.:
a fent látható videón egy Same Day Edit és az arra való reakciók láthatók (miközben a pár a saját videójukat nézi). a szemfülesek az elején persze egyből kiszúrják, hogy nem ugyanaz a ruha van a menyasszonyon a bulin, mint amit a készülődéskor felvett. az igazság az, hogy két ruhája volt, csak az elsőnek akkora uszálya volt, hogy lehetetlenség lett volna benne táncolni. ezért aztán a bulira átöltözött a kedves menyasszony. :)

árajánlatot kérek !