Anita és Robi – az esküvői videózás kezdetén

egy régebbi munka. az esküvői videózás velük kezdődött el komolyabb szinten. ők voltak, akik az elsők közt bizalmat szavaztak nekem.

mondom tehát nektek: kérjetek és adnak nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak. mindaz, aki kér, kap, aki keres, talál és a zörgetőnek ajtó nyílik. ha pedig valakitől közületek kenyeret kér fia, talán követ ad neki ? s ha halat kér, talán kígyót ad hal helyett ? vagy ha tojást kér, talán skorpiót ad neki ? ha tehát ti, bár rosszak vagytok, tudtok jót adni fiaitoknak, mennyivel inkább adja mennyei Atyátok a Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.

Lukács 11, 9-13

a templomi szertartást Baján rendezték, ahol a pap igen jól beszélt hozzájuk, így kaptam az alkalmon és belevágtam az esküvői összefoglaló videójukba egy kis részletet a prédikációból. ez feldobja a filmet. a zene és a képek mellet a szövegre is figyelnünk kell.

még a szertartások előtt tartottunk egy rövid kreatív fotózást a környéken. volt polgári szertartás is, azonban az esküvői összefoglaló filmjükbe ez nem került be, hiszen akkor már túl zsúfolt lett volna az egész. hazánkban ugyanis csak a polgári esküvőt ismerik el joghatályosan. sokak számára ez azonban csak egy giccs, egy felesleges elem, hiszen akik vallásosak, azoknak kizárólag az egyházi szertartás lesz a mérvadó. ezért számos országban az egyházi esküvőt is elegendő megkötni. de erről majd egy külön bejegyzésben írok még.

a buli is igen jóra sikeredett. ki kell emelni a dekorációt, ami különösen igényes volt. a terveket Anita készítette. az asztali díszektől a tortáig minden azonos színvilághoz tartozott. sokaknak ez fel sem tűnik, de azért tudat alatt az emberek hangulatához hozzájárul.

itt látható a nagy napról készült esküvői videó.

árajánlatot kérek !