Adri és Zoli – Same Day Edit

Adri és Zoli esküvője nagyszerűen alakult. bátran mondhatom, hogy az eddigi legjobb Same Day Edit-et sikerült összehozni nekik. remek hangulatban telt a nap. az idő is kedvezett, végig és hálás voltam a szép fényekért. :)

dél körül érkeztem meg a Lánchíd 19 Design Hotel névre hallgató szállodába. a környék pont fel volt túrva a Várkert Bazár felújítása miatt. a Lánchíd utcát lezárták, de szépen néztem a parkolást és a behajtást ellenőrző bácsira, úgyhogy sikerült bejutnom a hotel elé. ráadásul mivel építési terület volt, ezért fizetnem sem kellett a parkolásért és majdnem az egész utca rendelkezésemre állt. úgyhogy jól indult a nap. időm is volt mint a tenger.

a hotelben volt a készülődés, de én csak az öltözéstől kezdtem a munkát. örültem nagyon a szép, igényes helyszínnek. gyönyörű panoráma nyílik a Dunára és a pesti oldalra a szálloda ablakaiból. a szobában kicsit nagy volt a nyüzsgés, de ennek ellenére sikerült jó felvételeket csinálnom.

délután átmentünk a Kisboldogasszony-templomba, ami a kedvenceim közé tartozik a szép barokk tereivel. (figyelem ! esküvőszervezésnél, ilyen helyzetben a városi dugóval mindenképp számolni kell. ráadásul a Ferenciek tere környékén csúcsforgalomban parkolóhelyet is nagyon nehéz találni.) itt volt a nászmise, ahol Zoli együttese nyújtotta a zenei szolgálatot. dobosuk így azonban nem volt, ezért az egyik számnál maga a pap szállt be a bandába kiegészítésképp. :)

a vacsora és a buli pedig egy szintén remek helyen, a Columbus Kávézó és Étteremben volt. aki nem tudná, egy állóhajót kell elképzelni (bár a videóból úgyis kiderül). ide már jött velem a kollégám is, akire a vágás miatt volt szükségem, mivel ezt a filmet is már ott a helyszínen levetítettük a násznépnek és az ifjú párnak. gyorsan összeraktuk a gépet a hajó üresen lévő részében és már kezdődhetett is a móka. ilyenkor nagyon gyorsan kell dolgozni, hogy nehogy kifussunk az időből és még éjfél előtt meg lehessen mutatni. ehhez nem kevés rutin kell. :)

hál Istennek minden simán ment, a videónak meg hatalmas sikere volt. :)

árajánlatot kérek !