Ági és Ákos – esküvői film

ez az esküvői film egy kis bonyodalommal indul, ugyanis Ákos nem boldogul a mandzsettagomb elhelyezésével. vajon sikerül-e neki ?

nem árulok zsákbamacskát, elmondom, hogy igen. bár megnézte YouTube-on, amikor éles helyzetbe kerül az ember, gyakran elfelejt dolgokat. pedig nem olyan bonyolult, de azért itt egy kis segítség a jövőbeli jegyeseknek (ugyanis, ha a vőlegénynek nem sikerül, akkor a menyasszonynak kell segíteni). így történt Ágiéknál is, először Ákos öltözött fel, majd ez után látott csak hozzá Ági a készülődéshez. a család többi tagja is jelen volt. anyuka segédkezett, az örömapa meg tévét nézett. a menyasszonyi csokor egy különleges legyezőszerű készítmény volt, amit nem lehetett letenni, mert nem állt meg és a virágok összenyomódtak volna. ezért ennek tartása is az örömapára hárult. ebből is látunk és hallunk egy kis részletet a videóban.

a készülődés után elmentünk a ceremónia és a vacsora helyszínére, mely a Dudok Rendezvényház volt Budakeszin. ennek a kertjében került sor a kreatív fotózásra. Ági és Ákos nagyon hamar belejöttek, nem volt feszültség egyáltalán. sok szép kép készült Sás Benedek által. egy kis különlegességet a Converse tornacipők adtak, melyek a fiatalságról árulkodnak.

a szertartás is sikeresen lezajlott. mindketten igent mondtak :) utána volt egy kis kötelező elem. a vendégekkel (buborékfúlyós) csoportképek készültek. utána bevonult a násznép a házba, ahol a finom vacsora keretében meghallgattak egy szép köszöntő beszédet és néhány éneket az örömapák részéről. a videóban természetesen ezek is helyet kaptak.

az est további részei közt volt természetesen torta, betanult tánc koreográfia, gyertyafény keringő, játékok, képkeretes fotózkodás, vetítés, meg minden ami egy ideális esküvőhöz szükséges.

ha szeretnétek Ti is egy ilyen vidám hangulatú kis esküvői filmet, írjatok bátran ! :)

árajánlatot kérek !